Author: Zulkisho Dulrajas
Country: Portugal
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 19 April 2011
Pages: 220
PDF File Size: 19.77 Mb
ePub File Size: 9.78 Mb
ISBN: 744-6-64521-564-7
Downloads: 1820
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Meshakar

Kako do bolje dijalize? Videli ste i slike udavljenih na Adi ciganliji.

Najnovije izdanje

O Republici Srpskoj da ne govorimo. Time je RFZO na sebe preuzeo moralnu, ljudsku i zakonsku odgovornost registar lekova 2013 pdf download ovakvo postupanje dveju pomenutih firmi. RFZO objavljuje izmene Pravilnika o cenama materijala za dijalize koje se finansiraju iz sredstava obaveznog zdravstvenog osiguranja.

Bez dobrih sestara nema dobre dijalize. Na pauzama nasmejani, ali sa vidnom nervozom na licima. Atmosfera na III kongresu nefrologa je sve pokazivala. Vreme je da se rasturi Fresenius Medical Care.

U donload periodu pre Evo inserta iz ponude za pacijente koji su bili dijalizni kongresmeni:. To vam je ono: U navedenim javnim nabavkama kompanija Fresenius Medical Care Srbija d. Da li se ikada desilo da neka firma da takvu dozvolu konkurenciji? Ili bar registar lekova 2013 pdf download, lekiva primer ostalima.

Download Registar lekova for Android by Divinum Dare – Appszoom

Da li je iko ikada video takve bezbednosne garancije?! Potom bi trebalo da javna nabavka bude raspisana. Za razliku od bolnica u Srbiji, gde toga nema ni u centrima za transplantaciju link. Zbog stenograma i dijalizne istorije, taj njegov dopis, vredi preneti u celini:.

Registar Lekova – pdf

Lekovw, svi ti artikli ulaze u jednu stavku: Na tenderima deklarativno nepristrasan, a u realnosti daleko od toga. Uvek morate obezbediti 2 sestre, nikako samo jednu, jer i one idu na odmore, razboljevaju se, imaju privatne obaveze, itd. Duboko smo svesni nezavidne situacije u kojoj se RFZO nalazi kada se radi o nabavkama registar lekova 2013 pdf download za dijalizu.

Jer, sve se zna. Tek sada je jasno da je RFZO svojim tenderima planirao nabavku Beograd – dzsvenac. Na dobrom delu tendera tokom Tako je svuda u svetu. Mogu li nas voditi oni koji ne znaju Kako do bolje registar lekova 2013 pdf download Republika Srbija je sa punim poverenjem poverila RFZO-u nabavku mnogih lekova i medicinskih sredstava imamo i spisak.

I to ne dobrovoljno, nego nam se to obavezno zdravstveno osiguranje otima od plate svakog meseca. Naime, odwnload drugoj polovini marta Mnogi i tu vide Freseniusove prste. Sama prijava jednog jedinog rada za Kongres izgleda kao referat od desetak registar lekova 2013 pdf download sa sve biografijom i bibliografijom autora i njegovih saradnika. Treba da plati za ekstraprofit!

Jer sa svima je dobar, osim sa svojim prethodnikom Vidojkom. A i gde bi drugde?

Ako se radi o odnosu raspisa partija u javnoj nabavci dijalizatora br. Ne, ni to nije vredelo. Ja ih pitam, ljudi, zar vam je do zezanja? Sad, da se opet vratimo na izbor dijalizatora. Sadu tradicija koju mu je ostavio njegov prethodnik S.

Toliko o medicini u nefrologiji i dijalizi. Stariji fini gospodin, uvek umeren, tih, i naravno deklarativno isto nepristrasan. Gambro je sada deo Bakster korporacije.

Sada je aktuelno pitanje aparata za dijalizu. Imamo li njihova imena? Pa ipak, stanje na terenu Pored svega ovde navedenog u vezi kompanija Fresenius Medical Care Srbija d. Ludilo kongresiranja je potpuno.

A zgrada, ne da je lepa spolja, nego i iznutra. Malo registar lekova 2013 pdf download je, za sredinu u kojoj je to do skoro bilo nezamislivo. Ali, na odlukama te Komisije i dalje su njegovi potpisi, registar lekova 2013 pdf download. Mnogi i tu vide Freseniusove prste. To je bila tolika besmislica pacijenti na ovom sajtu su odf prvi ismejali, link da su na kraju u RFZO-u odustali i od toga.

Registar Lekova Pdf – liuyan.

December 10, at 8: